Sunday, November 28, 2010

u make me smile!

Kenangan.. bagaikan selembut salju yang berlalu, sedingin salji yang membeku, seputih kasih yang layu... yeah! saya tak pernah menafikan. betul? awak setuju?.. hihi. saya menjadi tersangat speechless bile baca entry awak tu. HAHA!
membuat saya berfikir, macam kenal..? hoh, itu saya! mula tersenyum macam kerang busuk. camne? hoho. segan. segan. ;) saya takde diary. tapi, alhamdulillah.. Allah kurniakan saya ingatan yang kuat. 

untuk itu, awak ada ramai lagi yang terbaik dari saya. saya niekan jenis tak bape nak setia. HAHA. betol kan? sampai sekarangla! saya solo. hilang segalanya.. kawan sekadar kenalan. kawan sekadar teman.  umur dah 20 tapi nak jumpa kawan yang betul betul kawan, hoh.. susah~ kawan backstabber bersepah, kawan talam berselerak. dunia. adatlah. takde yang sempurna.

'let bygone be bygone' awak cakap kat saya kan?.. pengalaman mengajar kita inginkan kesempurnaan. ;)

moga silaturahim antara kita terus berkekalan penuh keutuhan...

"andai aku dapat berbicara dalam semua bahasa manusia...
tapi tak punya cinta apalah erti hidup ini

andai aku mampu menyelami segala rahsia ilmu 
tapi tak punya iman aku belum tahu apa²
 
andai aku mengagihkan segala yang aku miliki untuk semua 
tapi tak punya keikhlasan pengorbanan ku tak meninggalkan bekas

ada hal² yang tidak ingin kita lepaskan 
insan insan yang tidak ingin kita tinggalkan
tapi ingatlah
melepaskan bukan bererti segalanya telah berakhir...
melainkan awal sebuah kehidupan baru...''


p/s: mmg da lame nak tye awak nie.. mmg word verification yang kat comment tu tersorok cam tu ea?.. kalo cam tu camne nak comment? ;D

5 comments:

  1. awak egt lagi 'let b be b' tue ea?

    hahaha...

    actually saya boleh tulis banyak lagi

    sume ade dalam diary

    erm.. word verification tu memang sengal

    haishhhh

    ReplyDelete

Terima Kaseh daun keladi.. rajen nanti komen lagi ;)