Saturday, September 18, 2010

saat ini

*rindu ini akan bermula, pasti!*

p/s: pergi dulu ye semua~
till then.
adios!

Thursday, September 16, 2010

wish you were here


I dig my toes into the sand, the ocean looks like a thousand diamonds, strewn across a blue blanket. I lean against the wind.. pretend that I am weightless and in this moment I am happy, happy. I wish you were here..
* wish you were here - incubus *

Monday, September 13, 2010

raya bersama cik Fara & cik Fatin






lihat mata cik Fara...
*dye sedih lepas bonda peluk+cium dye*
sangat sweet~
gonna mish u cyg!

cik Fatin.. supercool?..
haha, sebak jgak 2. sbb dye baru saje sampai di rumah.
cik Fara suda mau pulang~
*tak pe, at least dpt jumpe sebelum flight 0920 sebentar lagi*



*jam Cix Cedot - cik Fara*
mintak maap jam nie da pakai okey~
hihi.. jage leklok ye.



Sunday, September 12, 2010

mereka besh~







29 Ramadhan 1431
Taman Bandar & Bazaar Ramadhan Bandar Raub
Cik Fatin, Cik Fara & Cik Shira.

* cik Fara pulang ke Tanah Air, untuk menyambut Syawal bersama yang tersayang. dan pulang semula ke Beijing pada 4 Syawal.. 0920 pagi. nantikan gambar yang lain!*

mereka sangat besh!
cygs kamoo berdua~
cik Fara dan cik Fatin
ulalaaa.....

Wednesday, September 8, 2010

Ramadhan pergi, Syawal tiba lagi.


Dalam kerendahan hati...
ada ketinggian budi.
Dalam kemiskinan harta...
ada kekayaan jiwa.
Dalam syahdu Ramadhan...
ada riang Syawal.
Dalam gurau senda...
ada khilaf dosa.
Dalam kedaifan diri..
ku pohon ampun dan maaf.

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Tuesday, September 7, 2010

yuhuuU!

tag by: Aesya

Photobucket

1) suke makan hidangan ape time raya ?

2) duit raya TERBANYAK dan TERSIKIT yang pernah korang dapat.

3) peristiwa yg paling best/memalukan/tak seronok/sedih yg pernah korang alami ketika raya. ( saje nak share..mcm menarik je tau experience korang ) :)

Aesya tengs tag i.. okey~ jawapan i ade dibawah ;)

1) i tak suke daging.. selain dari tu i suke laa. haha.

2) rm200++... paleng meletS laa! rm5 paleng cket, tp syuko le ade y nak bagi, kann tak?

3) paleng besh?.. ayah g bawak beraya umah sedare mare y mmg i tak penah kenal. haha. kitorg adik bradik cam sengal sume, tercangok² tak kenal sesape tp kami tetap cool~ haha. wat² cam kenal sume. yang tak besh mmg tak besh laa nak cite *___*

Monday, September 6, 2010

belated birthday.. sis~



~Liyana Wahidah Binti Abd. Hamid~

Sunday, September 5, 2010