Wednesday, June 29, 2011

june.




camera: K660i je..
lokasi: Pantai Kuala Linggi.
dulu.. dulu.. dulu.. kalo hati tak tenang tu, sini laa tempat lepak.. tak kesa laa pagi ke, terik mentari ke.. tebenam matahari ke, semua da merasa.. ecececeh..hakhakhak. yelaa, tempat aku bukan dalam bandar. tempat aku ceruk kampung. sini je tempat paling cool.angin sepoi² languange.
penah sekali hujan lebat..time² tu, time Tsunami kat Jepun masih hot lagi, haihh, hati risau. takut Tsunami jugak! haha. asek dok pandang luar tingkap. sekali guruh+petir.. terkojut den! haha.. padan muka.

sok luse tulat tubin tu pulak, baca dalam paper.. Pantai Linggi ade buaya? yoyo oo je! alaa.. takkan paper tu nak nipu pulak kan? siap ade interview ngan pduduk kat situ laa.. so lepas dari tu dah tak berani lagi nak pegi.. sampai laa sekarang, dah tak penah jejak lagi da.

 "Allah jualah yang menciptakan langit dan bumi (dengan segala keindahannya)" 2:117

3 comments:

  1. lawo gambo, sy mmg suke sunset.. cuma horizontal line kene jage skit :)

    ReplyDelete

Terima Kaseh daun keladi.. rajen nanti komen lagi ;)